Author Message

saletl

at
Posts: 171

Location: Austria
Occupation:
Age:
V$:
#1881   2017-12-02 11:55          
Hope this belongs here:
Problem with RB26DET engine.
If I try to built a stage 3 or stage 4 engine from scratch it won't run. Just low idling.
What the hell am I doing wrong?

UltimateStance

uk
Posts: 127

Location: United Kingdom ,London
Occupation: Giving SLR:R the best car in the world (according to Clarkson)
Age: 14
V$: No RPs.
#1882   2017-12-02 12:11          
If you're running on or anything past 2.2.1 MWM, you should be able to use the tune tool (the screwdriver up in the top) to tune the idle.
If it's TimEK9's RB26, this should show an idle and a redline slider.
Click the engine block.
Move the idle one a little higher and see if it makes any difference.
IIIIIIIII

SGD3S1GN

de
Posts: 15
http://www.ltucustoms.blogspot.com
Location: Germany Hamburg
Occupation: LTUcustoms™
Age: 26
V$: 0
#1883   2017-12-08 01:53          
QUESTION:
Is it posible to make more stages ? - or maiby someone know what .java to edit from SLRR file.

STOCK:
stock_parts_list_RGear_wheels = new int[4];
stock_parts_list_RGear_wheels[ 0] = stock_parts_list_RGear_wheels[ 1] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E01r; // "" //
stock_parts_list_RGear_wheels[ 2] = stock_parts_list_RGear_wheels[ 3] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E01r; // "" //

stock_parts_list_RGear_tyres = new int[4];
stock_parts_list_RGear_tyres[ 0] = stock_parts_list_RGear_tyres[ 1] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E04r; // "" //
stock_parts_list_RGear_tyres[ 2] = stock_parts_list_RGear_tyres[ 3] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E04r; // "" //

STAGE1:
stg_1_parts_list_RGear_wheels = new int[4];
stg_1_parts_list_RGear_wheels[ 0] = stg_1_parts_list_RGear_wheels[ 1] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E07r; // "" //
stg_1_parts_list_RGear_wheels[ 2] = stg_1_parts_list_RGear_wheels[ 3] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E07r; // "" //

stg_1_parts_list_RGear_tyres = new int[4];
stg_1_parts_list_RGear_tyres[ 0] = stg_1_parts_list_RGear_tyres[ 1] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E05r; // "" //
stg_1_parts_list_RGear_tyres[ 2] = stg_1_parts_list_RGear_tyres[ 3] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E05r; // "" //

ErwinFenyvesi23

jp
Posts: 255

Location: Japan Tokyo
Occupation: Car enthusiast/lover.
Age: 22
V$: CheckRP
#1884   2017-12-09 15:15          
okay , here's the problem that I hate. Whenever my game crashes , in the error log , this pops up : !JVM::assignmentConversion: typecast failed (I)L; in file "java.game.Garage_v3SLRR_PL" at line 23

I have no clue on what the hell it means , but it always says this after the game crashes.

Could someone help me please ?


My cars in Japan:
- 2JZ-GE JZX100 Mark II - drift car
- Bone-Stock Evo X - daily
- 2JZ-GE JZX90 Cresta - second daily
- SR20VE S14 - W.I.P.
*LINK*

Stevo2

th
Posts: 84

Location: Thailand
Occupation:
Age: 55
V$: สองร้อย
#1885   2017-12-09 16:35          
@ ErwinFenyvesi23

The problem is a javascript located at:
SLRR (main folder)\ sl\scripts\game\src\garage
Do you have a garage mod installed? 'v3SLRR_PL' is causing the issue...

ErwinFenyvesi23

jp
Posts: 255

Location: Japan Tokyo
Occupation: Car enthusiast/lover.
Age: 22
V$: CheckRP
#1886   2017-12-09 16:43          
No , I don't have a garage mod installed , but I do use Slrr Light Edition , which has the weird dark room garage. Could that be the problem ? If yes , how could I fix it ?


My cars in Japan:
- 2JZ-GE JZX100 Mark II - drift car
- Bone-Stock Evo X - daily
- 2JZ-GE JZX90 Cresta - second daily
- SR20VE S14 - W.I.P.
*LINK*

Stevo2

th
Posts: 84

Location: Thailand
Occupation:
Age: 55
V$: สองร้อย
#1887   2017-12-09 17:47          
There' is an update patch released for Light Edition... might be worth a try (I would back up your game before installing it).

it's Here if you want it.

ErwinFenyvesi23

jp
Posts: 255

Location: Japan Tokyo
Occupation: Car enthusiast/lover.
Age: 22
V$: CheckRP
#1888   2017-12-10 10:45          
well , I installed the patch and deleted the map that was breaking the game but now , for some reason , I can't install other car mods in my game.
I buy the chassis , go to the catalog and my game crashes. I don't even get an error log anymore. What's happening to my game ?!


My cars in Japan:
- 2JZ-GE JZX100 Mark II - drift car
- Bone-Stock Evo X - daily
- 2JZ-GE JZX90 Cresta - second daily
- SR20VE S14 - W.I.P.
*LINK*

doge

si
Posts: 3522
http://instagram.com/djuk.i.c/
Location: Slovenia
Occupation: barking at air
Age: 18
V$: 웃
#1889   2017-12-10 10:50          
When game crashes by clicking catalogue button, i usually delete one random mod and it fixes it

"...he's a good boy, just as you'd expect from a shibe" -Bigg Boss93

ErwinFenyvesi23

jp
Posts: 255

Location: Japan Tokyo
Occupation: Car enthusiast/lover.
Age: 22
V$: CheckRP
#1890   2017-12-10 11:03          
wait , a car mod or a part mod ?

Added 4 minutes later:

well , I removed a random car mod , but it didn't do anything. Still no error log...

Added 1 minute later:

but for some reason , it didn't crash when I clicked the catalogue. It crashed when I clicked the bodyparts button.


My cars in Japan:
- 2JZ-GE JZX100 Mark II - drift car
- Bone-Stock Evo X - daily
- 2JZ-GE JZX90 Cresta - second daily
- SR20VE S14 - W.I.P.
*LINK*

doge

si
Posts: 3522
http://instagram.com/djuk.i.c/
Location: Slovenia
Occupation: barking at air
Age: 18
V$: 웃
#1891   2017-12-10 11:14          
hmm i remove just random mod, doesn't matter which.. hmm weird try removing part mod idk

"...he's a good boy, just as you'd expect from a shibe" -Bigg Boss93

ErwinFenyvesi23

jp
Posts: 255

Location: Japan Tokyo
Occupation: Car enthusiast/lover.
Age: 22
V$: CheckRP
#1892   2017-12-10 11:53          
well , the game works now. I just had to delete a bunch of mod parts that I wasn't using anyway. Thanks everybody !


My cars in Japan:
- 2JZ-GE JZX100 Mark II - drift car
- Bone-Stock Evo X - daily
- 2JZ-GE JZX90 Cresta - second daily
- SR20VE S14 - W.I.P.
*LINK*

thor-04

do
Posts: 309

Location: Dominican Republic
Occupation:
Age: 17
V$:
#1893   2017-12-10 18:40          
# ErwinFenyvesi23 : well , the game works now. I just had to delete a bunch of mod parts that I wasn't using anyway. Thanks everybody !

To avoid that kind of problems you had, first i installed a new SLRR and tested every mod (one by one) to see if they worked well, and after that and the game is ready to play i do this: never have more than 3 cars installed in the game, when i finish a car i just save the savegame folder and delete the car files, this way i have avoided almost any random crashes. In some words just never have lots of cars installed. (and as you did, uninstall mods you dont use)