Author Message

xxxrunoxxx

tr
Posts: 3

Location: Turkiye
Occupation: xxxrunoxxx
Age:
V$:
#1   2010-05-23 15:58          
İm using 2.2.1 MWM




Video options:



My screen resolution : 1280x1024

Pls help me :(

This post was edited by xxxrunoxxx (2010-05-23 16:15, ago)

maryus_x90

ro
Posts: 555
http://vstanced.com/
Location: Romania Bucharest
Occupation: Shuffling!?
Age: 28
V$:
#2   2010-05-23 16:04          
0.40 gamma? WTF? turn it to 100 or 90

xxxrunoxxx

tr
Posts: 3

Location: Turkiye
Occupation: xxxrunoxxx
Age:
V$:
#3   2010-05-23 16:08          
# maryus_x90 : 0.40 gamma? WTF? turn it to 100 or 90

No change still defective

Hakosabi

00
Posts: 157

Location: ---
Occupation: Hakosabi
Age: 29
V$:
#4   2010-05-23 18:00          
Video card?

xxxrunoxxx

tr
Posts: 3

Location: Turkiye
Occupation: xxxrunoxxx
Age:
V$:
#5   2010-05-23 19:48          
ATİ x1650 series (512 mb) that problem started after update

CJ

ca
Posts: 331

Location: Canada Brantford
Occupation: Detail Whore
Age: 26
V$:
#6   2010-05-23 19:51          
umm one thing bro it maybe a CHROME Evnmap but it only relefts how the Map is not the World around it

Hakosabi

00
Posts: 157

Location: ---
Occupation: Hakosabi
Age: 29
V$:
#7   2010-05-23 20:16          
Some ATI video card can't make chrome look chromish. Like mine X1600.

JAG

us
Posts: 79

Location: United States
Occupation: Smurf Punchin' Mofo
Age: 41
V$:
#8   2010-05-23 22:06          
When I was using the integrated Intel graphics on my old HP, the chrome in SLRR was always a matte dark gray. And certain body parts had wrong textures on it (like headlights and taillights). Once I upgraded to an Nvidia card, it was fine.

You said this happened after you updated the drivers? Try uninstalling the new drivers and reinstalling the ones that worked before.

CJ

ca
Posts: 331

Location: Canada Brantford
Occupation: Detail Whore
Age: 26
V$:
#9   2010-05-23 22:13          
Yeah just roll back the drivers.

my 2400 HD Pro, with new drivers makes new games look shitty so i keep it at 6.7