Author Message

vwscirocco

us
Posts: 122

Location: United States
Occupation:
Age:
V$:
#1   2013-04-30 09:22          
So SLRR Editor gave me an error earlier


I've never gotten this error before. The only way I've found to make it go away (temporally) is to remove and re install whatever car it is. If I install a new car, I can edit it and it works fine, but if I go back a second time I get that error. I started an entirely new game with almost zero mods and I still get it. I've also re installed the editor several times. Any help?

markgt

nl
Posts: 759

Location: Netherlands
Occupation: whatever
Age: 36
V$: broke..
#2   2013-04-30 09:34          
Get slrr editor 2.0

i had that same thing last year
only god can judge me!



Jesus Christ

uk
Posts: 2976

Location: United Kingdom
Occupation: Turning water into protein
Age: 28
V$: LOAD£D
#3   2013-04-30 09:36          
use this - *LINK*
Why be a KING when you can be a GOD?!

vwscirocco

us
Posts: 122

Location: United States
Occupation:
Age:
V$:
#4   2013-04-30 16:44          
Same problem :(

Added 1 day later:

Any other ideas? I just completely re-did EVERYTHING. Re downloaded he game, and the editor just like when I first did it and I still get the problem.

This post was edited by vwscirocco (2013-05-02 01:31, ago)

FJ

cy
Posts: 716
http://vstanced.com
Location: Cyprus Limassol
Occupation: I'm a student.
Age: 19
V$:
#5   2013-05-02 04:26          
did u run the slrr editor as adminstrator? Also you need Framework 2.0 to run it.
Ehm...mmm I like Forza! (and BeamNG)

vwscirocco

us
Posts: 122

Location: United States
Occupation:
Age:
V$:
#6   2013-05-02 04:48          
# FJ : did u run the slrr editor as adminstrator? Also you need Framework 2.0 to run it.

I have framework 4.5. I ran it as admin and it didn't work at all. the code if you can't read it says

FJ

cy
Posts: 716
http://vstanced.com
Location: Cyprus Limassol
Occupation: I'm a student.
Age: 19
V$:
#7   2013-05-02 05:07          
Try to get framework 2.0 ------> *LINK*
i used to have the same problem but i fixed it when i realised that resconvert and resdecode wasn't in the same folder with slrr editor.exe .
Hope this helps.
Ehm...mmm I like Forza! (and BeamNG)

vwscirocco

us
Posts: 122

Location: United States
Occupation:
Age:
V$:
#8   2013-05-02 17:05          
# FJ : Try to get framework 2.0 ------> *LINK*
i used to have the same problem but i fixed it when i realised that resconvert and resdecode wasn't in the same folder with slrr editor.exe .
Hope this helps.

I uninstalled 4.5 and installed 2.0 and still nothing :( I went through my entire SLRR and computer to see if I had accidentally made a copy of resconvert or resdecode and could't find anything.

Also, I opened both decode and convert and this is what they said. This is the first time I've opened them so I don't know if this is normal.


Added 7 days later:

Small update on this, I've noticed on some cars I don't have this problem. If I do it on the '66 Nova, it works every time, but on the majority of all my other cars I get this error. If that helps at all.

This post was edited by vwscirocco (2013-05-09 17:05, ago)

Torres1895

pr
Posts: 252
http://https://www.facebook.com/c...
Location: Puerto Rico
Occupation: Torres1895
Age: 25
V$:
#9   2013-05-09 17:36          
You extract the resdescode.exe and resconvert.exe to the Slrr main folder

vwscirocco

us
Posts: 122

Location: United States
Occupation:
Age:
V$:
#10   2013-05-09 17:48          
# Torres1895 : You extract the resdescode.exe and resconvert.exe to the Slrr main folder

They're both in the main.

Torres1895

pr
Posts: 252
http://https://www.facebook.com/c...
Location: Puerto Rico
Occupation: Torres1895
Age: 25
V$:
#11   2013-05-09 17:52          
you're sure that you have installed .net framework 2.0...

and you try compatibility mode and run it as administrator

vwscirocco

us
Posts: 122

Location: United States
Occupation:
Age:
V$:
#12   2013-05-09 18:42          
# Torres1895 : you're sure that you have installed .net framework 2.0...

and you try compatibility mode and run it as administrator

Positive I have 2.0. I've installed it twice haha. And yeah I've ran it as admin and it didn't work at all. What has me lost is that one day it just up and quit working. No mods were added or anything. Editing the wheels and turn radius and things like that still work, just making it so I can add other engines doesn't anymore.

that_240sx

us
Posts: 8

Location: United States
Occupation: that_240sx
Age:
V$:
#13   2013-05-09 19:33          
Some cars make the editor that way. Like the scion TC(Drag version). The editor works fine on every car before, and as soon as I try the TC is has the same error. My theory is some cars have false/bad commands/scripts that cause them not to be able to use the editor, meaning you can't add engines. Say I'm wrong, but the only time I've occurred this error is on some cars (Scion TC)etc.

vwscirocco

us
Posts: 122

Location: United States
Occupation:
Age:
V$:
#14   2013-05-09 22:30          
# that_240sx : Some cars make the editor that way. Like the scion TC(Drag version). The editor works fine on every car before, and as soon as I try the TC is has the same error. My theory is some cars have false/bad commands/scripts that cause them not to be able to use the editor, meaning you can't add engines. Say I'm wrong, but the only time I've occurred this error is on some cars (Scion TC)etc.

That makes sense, but what I'm wondering is if the commands or scripts go bad or change, causing the editor to fail. But what confuses me with that theory is why when I re-install the car would it go bad almost instantly? I can only assume it's something wrong with the editor in general. I've started entire new games and re-installed all my mods to see if it fixes it and it doesn't. I just don't know if there's any other files in my computer that belong to the editor that I can delete to try and refresh the editor, if that makes sense.

jose_arroja

en
Posts: 1

Location: England
Occupation:
Age:
V$:
#15   2015-06-27 01:36          
bros i know what is !
Is ths anti-virus he block the file resconvert soo you need to go on the querentine and go search i'm