Author Message

Tomi

fi
Posts: 24

Location: Finland
Occupation:
Age: 16
#1   2012-06-13 21:09          
So, my SLRR crahes every time i try to open shop catalog after that i tried created new player but every time i choose an avatar and press ok game crashes. Only mod i have recently installed is LE2MWM and update 6 to it wich contains catalog.class file only.
PSN: avaruus-olio
GT: avaruusolio

Henry



00
Posts:

Location:
Occupation:
Age: 14
#2   2012-06-13 21:20          
check the error log.. and it should say what is the problem..

Tomi

fi
Posts: 24

Location: Finland
Occupation:
Age: 16
#3   2012-06-13 21:24          
It doesnt say anything last thing that there is, is this: "!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\stylerim\Scripts)" but i already solved that. If something would come to error log this topic wouldnt probably exist :)
PSN: avaruus-olio
GT: avaruusolio

Henry



00
Posts:

Location:
Occupation:
Age: 14
#4   2012-06-13 21:28          
try to reinstall :/

Tomi

fi
Posts: 24

Location: Finland
Occupation:
Age: 16
#5   2012-06-13 21:42          
It didnt help :( I really wouldnt want to download whole SLRR again since i have alot of mods...
PSN: avaruus-olio
GT: avaruusolio

Henry



00
Posts:

Location:
Occupation:
Age: 14
#6   2012-06-13 21:52          
yh i know what you mean

Tomi

fi
Posts: 24

Location: Finland
Occupation:
Age: 16
#7   2012-06-13 22:07          
I replaced LE2MWM files with original 2.2.1MWM files now game wont start at all error it gives to me is: "Unregistrable node: parts\engines\Boxer4.rpk:00000001 (invalid parent parts.rpk:0000AB5C)" so i deleted Boxer engine then this game: "Unregistrable node: parts\engines\jzgte.rpk:000000FD (invalid parent parts.rpk:0000AA5C)" so what is the cause of this problem now? :D
PSN: avaruus-olio
GT: avaruusolio

Henry



00
Posts:

Location:
Occupation:
Age: 14
#8   2012-06-14 06:11          
delete what it says :D and then redownload it for 2.2.1mwm (if the version has it) ..

Kaoru

bg
Posts: 723

Location: Bulgaria Burgas
Occupation: Studying Japanese culture
Age: 20
#9   2012-06-14 09:39          
I get this problem when i put a lot of car mods in my game try deleting a few cars and it should work

Tomi

fi
Posts: 24

Location: Finland
Occupation:
Age: 16
#10   2012-06-14 14:45          
I deleted few mods, it didnt work... :(
PSN: avaruus-olio
GT: avaruusolio

NITROLANCER1

fi
Posts: 190
http://www.youtube.com/user/NITRO...
Location: Finland Jyväskylä
Occupation: student
Age: 18
#11   2012-06-16 11:55          
There is always one thing to try.. Try to start as admin.

And when you re-install leave the game completely stock at first. If you already didn't do so.

Tomi

fi
Posts: 24

Location: Finland
Occupation:
Age: 16
#12   2012-06-18 18:54          
I re-installed the game and installed my old mods without replacing original game files and i still have same problems. First "Unregistrable node: parts\engines\jzgte.rpk:000000FD (invalid parent parts.rpk:0000AA5C)" once again i deleted 2JZ then this came: "Unregistrable node: parts\engines\MC_Prime.rpk:00000001 (invalid parent parts.rpk:0000AC5C)" i havent deleted MC Prime-engine yet because i dont think that game will work after that....
PSN: avaruus-olio
GT: avaruusolio
, , 323, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,