Author Message

saletl

jp
Posts: 422

Location: Japan RP Osaka
Occupation: yes
Age:
V$:
#1881   2017-12-02 11:55          
Hope this belongs here:
Problem with RB26DET engine.
If I try to built a stage 3 or stage 4 engine from scratch it won't run. Just low idling.
What the hell am I doing wrong?

UltimateStance

uk
Posts: 129

Location: United Kingdom ,London
Occupation: modding beamng, inactive on slrr
Age: 14
V$: rip
#1882   2017-12-02 12:11          
If you're running on or anything past 2.2.1 MWM, you should be able to use the tune tool (the screwdriver up in the top) to tune the idle.
If it's TimEK9's RB26, this should show an idle and a redline slider.
Click the engine block.
Move the idle one a little higher and see if it makes any difference.
This account is pretty much dead, my wip is dead, gom (also dead) killed starquest and the hdd it was on died.
But BeamNG is getting a Jeep from me now, which is fun.
IIIIIIIII

SGD3S1GN

de
Posts: 15
http://www.ltucustoms.blogspot.com
Location: Germany Hamburg
Occupation: LTUcustoms™
Age: 27
V$: 0
#1883   2017-12-08 01:53          
QUESTION:
Is it posible to make more stages ? - or maiby someone know what .java to edit from SLRR file.

STOCK:
stock_parts_list_RGear_wheels = new int[4];
stock_parts_list_RGear_wheels[ 0] = stock_parts_list_RGear_wheels[ 1] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E01r; // "" //
stock_parts_list_RGear_wheels[ 2] = stock_parts_list_RGear_wheels[ 3] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E01r; // "" //

stock_parts_list_RGear_tyres = new int[4];
stock_parts_list_RGear_tyres[ 0] = stock_parts_list_RGear_tyres[ 1] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E04r; // "" //
stock_parts_list_RGear_tyres[ 2] = stock_parts_list_RGear_tyres[ 3] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E04r; // "" //

STAGE1:
stg_1_parts_list_RGear_wheels = new int[4];
stg_1_parts_list_RGear_wheels[ 0] = stg_1_parts_list_RGear_wheels[ 1] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E07r; // "" //
stg_1_parts_list_RGear_wheels[ 2] = stg_1_parts_list_RGear_wheels[ 3] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E07r; // "" //

stg_1_parts_list_RGear_tyres = new int[4];
stg_1_parts_list_RGear_tyres[ 0] = stg_1_parts_list_RGear_tyres[ 1] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E05r; // "" //
stg_1_parts_list_RGear_tyres[ 2] = stg_1_parts_list_RGear_tyres[ 3] = parts.WHEELS_TIRES:0x00000E05r; // "" //

ErwinFenyvesi23

jp
Posts: 717

Location: Japan Osaka
Occupation: JDM Car enthusiast
Age: 23
V$: broke
#1884   2017-12-09 15:15          
okay , here's the problem that I hate. Whenever my game crashes , in the error log , this pops up : !JVM::assignmentConversion: typecast failed (I)L; in file "java.game.Garage_v3SLRR_PL" at line 23

I have no clue on what the hell it means , but it always says this after the game crashes.

Could someone help me please ?

Stevo2

th
Posts: 99

Location: Thailand
Occupation:
Age: 56
V$: สองร้อย
#1885   2017-12-09 16:35          
@ ErwinFenyvesi23

The problem is a javascript located at:
SLRR (main folder)\ sl\scripts\game\src\garage
Do you have a garage mod installed? 'v3SLRR_PL' is causing the issue...

ErwinFenyvesi23

jp
Posts: 717

Location: Japan Osaka
Occupation: JDM Car enthusiast
Age: 23
V$: broke
#1886   2017-12-09 16:43          
No , I don't have a garage mod installed , but I do use Slrr Light Edition , which has the weird dark room garage. Could that be the problem ? If yes , how could I fix it ?

Stevo2

th
Posts: 99

Location: Thailand
Occupation:
Age: 56
V$: สองร้อย
#1887   2017-12-09 17:47          
There' is an update patch released for Light Edition... might be worth a try (I would back up your game before installing it).

it's Here if you want it.

ErwinFenyvesi23

jp
Posts: 717

Location: Japan Osaka
Occupation: JDM Car enthusiast
Age: 23
V$: broke
#1888   2017-12-10 10:45          
well , I installed the patch and deleted the map that was breaking the game but now , for some reason , I can't install other car mods in my game.
I buy the chassis , go to the catalog and my game crashes. I don't even get an error log anymore. What's happening to my game ?!

doge

si
Posts: 3663
http://instagram.com/djuk.i.c/
Location: Slovenia
Occupation: doing drugs
Age: 19
V$: 웃
#1889   2017-12-10 10:50          
When game crashes by clicking catalogue button, i usually delete one random mod and it fixes it

"...he's a good boy, just as you'd expect from a shibe" -Bigg Boss93

ErwinFenyvesi23

jp
Posts: 717

Location: Japan Osaka
Occupation: JDM Car enthusiast
Age: 23
V$: broke
#1890   2017-12-10 11:03          
wait , a car mod or a part mod ?

Added 4 minutes later:

well , I removed a random car mod , but it didn't do anything. Still no error log...

Added 1 minute later:

but for some reason , it didn't crash when I clicked the catalogue. It crashed when I clicked the bodyparts button.

doge

si
Posts: 3663
http://instagram.com/djuk.i.c/
Location: Slovenia
Occupation: doing drugs
Age: 19
V$: 웃
#1891   2017-12-10 11:14          
hmm i remove just random mod, doesn't matter which.. hmm weird try removing part mod idk

"...he's a good boy, just as you'd expect from a shibe" -Bigg Boss93

ErwinFenyvesi23

jp
Posts: 717

Location: Japan Osaka
Occupation: JDM Car enthusiast
Age: 23
V$: broke
#1892   2017-12-10 11:53          
well , the game works now. I just had to delete a bunch of mod parts that I wasn't using anyway. Thanks everybody !

thor-04

do
Posts: 338

Location: Dominican Republic
Occupation:
Age: 18
V$:
#1893   2017-12-10 18:40          
# ErwinFenyvesi23 : well , the game works now. I just had to delete a bunch of mod parts that I wasn't using anyway. Thanks everybody !

To avoid that kind of problems you had, first i installed a new SLRR and tested every mod (one by one) to see if they worked well, and after that and the game is ready to play i do this: never have more than 3 cars installed in the game, when i finish a car i just save the savegame folder and delete the car files, this way i have avoided almost any random crashes. In some words just never have lots of cars installed. (and as you did, uninstall mods you dont use)

EL3GYFighter

de
Posts: 23

Location: Germany Baden-Württemberg (Shibukawa, Gunma, Japan in RP)
Occupation:
Age: 17
V$: 6200
#1894   2017-12-22 11:59          
Problem with the big JDW & J-Performance AE86 Pack.

I installed the mod with the fix to edit it with the SLRR Editor, adding more engines to it than the 4-AGE that comes with it. Now when I edit engines and add all of the ones I want to and save it works fine, yet later in-game I cant install said engines in the 86. Later back in editor they are unchecked again despite me wanting exactly those engines.

Can anybody help me?

Stevo2

th
Posts: 99

Location: Thailand
Occupation:
Age: 56
V$: สองร้อย
#1895   2017-12-22 12:15          
Editing the engines manually will prevent this issue.

pixelgalaxy

us
Posts: 118

Location: United States
Occupation: messing around with cars and photography
Age:
V$:
#1896   2017-12-23 04:42          
im using the 930 mod with the 911 flat 6 engine in svander’s 911 pack. when i try to run the car it tells me i cant because i’m “missing a head gasket” when all there is is the block. can anyone help me with this?

-the meme lives on

bitelaserkhalif

id
Posts: 18
http://khaliffadhillah.blogspot.c...
Location: Indonesia wrecking yards
Occupation: messing up with scrap heaps
Age: 18
V$: idk
#1897   2018-02-18 05:07          
# pixelgalaxy : im using the 930 mod with the 911 flat 6 engine in svander’s 911 pack. when i try to run the car it tells me i cant because i’m “missing a head gasket” when all there is is the block. can anyone help me with this?

You must buy the kit, it's a single piece engine
:pimping: breaks neck instantly
My site
See me at GOMTEAM aswell

bitelaserkhalif

id
Posts: 18
http://khaliffadhillah.blogspot.c...
Location: Indonesia wrecking yards
Occupation: messing up with scrap heaps
Age: 18
V$: idk
#1898   2018-02-18 08:35          
# saletl : Hope this belongs here:
Problem with RB26DET engine.
If I try to built a stage 3 or stage 4 engine from scratch it won't run. Just low idling.
What the hell am I doing wrong?

Try to increase idling RPM by clicking the screwdriver then click engine block.
Increase the Idle RPM, and also lower the Redline if needed.
:pimping: breaks neck instantly
My site
See me at GOMTEAM aswell

TheDamnRacer

my
Posts: 2

Location: Malaysia
Occupation:
Age: 15
V$:
#1899   2018-03-19 05:20          
help!!!!my game crashed when i enter the engine kit category even without any engine install.any fix?my version is 2.2.1 mvm

radcoon

eu
Posts: 679

Location: Europe
Occupation: sure
Age:
V$: some
#1900   2018-03-19 14:58          
I tried to figure this out by reading the tutorial section...
I got the Skypra Mod Supra Mk.IV. But somehow I can't use some mods (like the vstanced plates).
They are not suitable for this car. I added new slots in the main cfg already but didn't help.
So what do I do wrong?
2x ROTM 2018 :)

skip

ie
Posts: 1231

Location: Ireland
Occupation: breaking is200's
Age: 24
V$: 11690
#1901   2018-03-19 15:06          
Try adding it to the bumpers instead. That works better some times.

radcoon

eu
Posts: 679

Location: Europe
Occupation: sure
Age:
V$: some
#1902   2018-03-20 00:13          
IDK what I do wrong. I tried to add it at to the bumper... doesn't work...
2x ROTM 2018 :)

skip

ie
Posts: 1231

Location: Ireland
Occupation: breaking is200's
Age: 24
V$: 11690
#1903   2018-03-20 00:21          
Post the slot code you're adding

radcoon

eu
Posts: 679

Location: Europe
Occupation: sure
Age:
V$: some
#1904   2018-03-20 11:02          
fixed it! thx skip
2x ROTM 2018 :)

skip

ie
Posts: 1231

Location: Ireland
Occupation: breaking is200's
Age: 24
V$: 11690
#1905   2018-03-22 11:54          
Happens with any part, car falls through the floor. Fixed most of the scripting problems but pretty sure this is a phys .acx problem

Doesn't happen in any map
Any help?

StratoWolf

it
Posts: 716

Location: Italy , Near Milan
Occupation: RPS13 and AE86 Connoiseur
Age: 16
V$: 50,820
#1906   2018-03-25 10:05          
This happened as I was trying to switch cars and the game crashed
!Script error
Thread: Ljava.game.CarLot;<1c150318>
Error: Thread::evalName: null.methodcall()

java.game.parts.Part:createFromFile (line:120)
java.game.parts.Part:load (line:148)
java.game.parts.bodypart.Chassis:load (line:254)
java.game.parts.Part:createFromFile (line:120)
java.game.Vehicle:load (line:494)
java.game.CarLot:loadCar (line:283)
java.game.CarLot:moveCamera (line:81)
java.game.CarLot:goRight (line:383)
java.game.CarLot:loadVisibleCars (line:300)
java.game.CarLot:moveCamera (line:87)
java.game.CarLot:goRight (line:383)
java.game.CarLot:handleMessage (line:444)
java.lang.GameType:run (line:165)
Possible Italo/Japanophile

CURRENT RP LOCATION: Leipzig, Germany

theblockishot

00
Posts: 84

Location: ---
Occupation:
Age:
V$:
#1907   2018-03-28 04:05          
Is there a way to zoom the interior cam without move the driver head position ?

Boop Boop BAP

JDobbel

nl
Posts: 38

Location: Netherlands
Occupation:
Age: 24
V$: 21,445
#1908   2018-03-28 08:51          

Question how can i make custom license plates?

Living the Life I want to life!

My own RP: *Link*

hitman3695

au
Posts: 551

Location: Australia
Occupation: hitman3695
Age: 104
V$:
#1909   2018-04-10 14:30          
Hi Everyone,
How do I make my game stop running too fast?
When I go valo City map the cars drive normal speed but when I got other maps the car drives crazy fast and always drift every corner and accelerate too fast.
The game used to run normal on my old pc recently got a better pc and now game runs "too good" so to say
Even tried running the same game without added mods (BB98's SLRR) but still the same

Can someone with a similar problem help please
greatly appreciated thank you


Low is the way to go!

Bigg Boss93

it
Posts: 3961
http://rdbl.co/1Hmg5XL
Location: Italy - Sardegna
Occupation: Overhyping machine
Age: 25
V$: More than you can afford, pal.
#1910   2018-04-10 14:37          
First off, BB93, not BB98, second, if i recall correctly it is due to your cpu's clock.

I remember someone(i think it was LocomanUSA) asking for the same exact thing a long time ago, and there was no real solution as it was really just the cpu clock that made the entire game being way faster.

But i may be wrong. :X

Added 39 seconds later:

# JDobbel :

Question how can i make custom license plates?


You need this: *LINK*

Added 12 minutes later:

# theblockishot : Is there a way to zoom the interior cam without move the driver head position ?

camera		0.3318 0.3018 0.2275	0.000 0.000 0.000	 90.000

On each camera string, in your case the first one of the list on the main cfg, the last number is the FOV(field of view), you can edit that to get the result you wish.

Added 1 minute later:

# StratoWolf : This happened as I was trying to switch cars and the game crashed
!Script error
Thread: Ljava.game.CarLot;<1c150318>
Error: Thread::evalName: null.methodcall()

java.game.parts.Part:createFromFile (line:120)
java.game.parts.Part:load (line:148)
java.game.parts.bodypart.Chassis:load (line:254)
java.game.parts.Part:createFromFile (line:120)
java.game.Vehicle:load (line:494)
java.game.CarLot:loadCar (line:283)
java.game.CarLot:moveCamera (line:81)
java.game.CarLot:goRight (line:383)
java.game.CarLot:loadVisibleCars (line:300)
java.game.CarLot:moveCamera (line:87)
java.game.CarLot:goRight (line:383)
java.game.CarLot:handleMessage (line:444)
java.lang.GameType:run (line:165)

This error doesnt quite say a thing, other than the error being located at CarLot.java, which makes me think you have uninstalled a mod(either car or part) so when it tries to load it, doesnt find anything and thus crashes to desktop.

Added 49 seconds later:

# skip : Happens with any part, car falls through the floor. Fixed most of the scripting problems but pretty sure this is a phys .acx problem
Doesn't happen in any map
Any help?

It could be definitely a physic problem but also a wrong digit in the main cfg, have you checked the error log?

Added 1 minute later:

# pixelgalaxy : im using the 930 mod with the 911 flat 6 engine in svander’s 911 pack. when i try to run the car it tells me i cant because i’m “missing a head gasket” when all there is is the block. can anyone help me with this?

The engine doesnt work unless you buy the entire car complete - he should've fixed this by making it come as kit and removing the catalog id for the block, so that people wont get confused.

This post was edited by Bigg Boss93 (2018-04-10 14:54, 217 days ago)
Harrison15 about PXRZ: he turns everything into a pretzel in his head



hitman3695

au
Posts: 551

Location: Australia
Occupation: hitman3695
Age: 104
V$:
#1911   2018-04-11 14:04          
# Bigg Boss93 : First off, BB93, not BB98, second, if i recall correctly it is due to your cpu's clock.

I remember someone(i think it was LocomanUSA) asking for the same exact thing a long time ago, and there was no real solution as it was really just the cpu clock that made the entire game being way faster.

But i may be wrong. :X


Thank's for that, I'll tinker around and see if I can adjust anything.
My apologies on the typo


Low is the way to go!

Bigg Boss93

it
Posts: 3961
http://rdbl.co/1Hmg5XL
Location: Italy - Sardegna
Occupation: Overhyping machine
Age: 25
V$: More than you can afford, pal.
#1912   2018-04-11 14:27          
No dude, i'm gonna ban you for that... :)) :)) :))
Harrison15 about PXRZ: he turns everything into a pretzel in his head



dippeli

se
Posts: 2

Location: Sweden
Occupation:
Age:
V$:
#1913   2018-04-15 20:13          
Anyone know?
unload: Undefined GameType Destructor! 008A0098 (steering)

saletl

jp
Posts: 422

Location: Japan RP Osaka
Occupation: yes
Age:
V$:
#1914   2018-04-24 23:33          
I want to set new bot coordinates on westkoyo garage map.
Usually this is done in the java. This map doesn't contain a src folder or a java file. Just a .class one.
And all my editors or Notepad++ just give me some "null" info. So could anyone help?

I used the search function already etc....

skip

ie
Posts: 1231

Location: Ireland
Occupation: breaking is200's
Age: 24
V$: 11690
#1915   2018-04-24 23:41          
# saletl : I want to set new bot coordinates on westkoyo garage map.
Usually this is done in the java. This map doesn't contain a src folder or a java file. Just a .class one.
And all my editors or Notepad++ just give me some "null" info. So could anyone help?

I used the search function already etc....
Usually this means no editing. Only way to edit it is if the original Java creator was to release the Java.

saletl

jp
Posts: 422

Location: Japan RP Osaka
Occupation: yes
Age:
V$:
#1916   2018-04-24 23:45          
# skip : Usually this means no editing. Only way to edit it is if the original Java creator was to release the Java.
:facepalm: awesome... but thx skip!
I texted MACKAY as it seems he did it somehow...

saletl

jp
Posts: 422

Location: Japan RP Osaka
Occupation: yes
Age:
V$:
#1917   2018-04-27 23:21          
Okay here-s another one. in some maps bot cars have no bot driver. Some (like test track) do. How to get rid of these?

hitman3695

au
Posts: 551

Location: Australia
Occupation: hitman3695
Age: 104
V$:
#1918   2018-05-03 14:32          
Can anybody please help me with this error?
!division by zero at file "java.game.CarInfo" at line 392
!division by zero at file "java.game.CarInfo" at line 399
!division by zero at file "java.game.CarInfo" at line 406
!division by zero at file "java.game.CarInfo" at line 527

I am not a scripting expert so I have no clue how to fix this.
When I go into the car info section so I can check how much horse power my car has the game freezes and crashes
I can have no more then only 2 cars in my garage and if I tune a 3rd car go car info the game crashes.

It never used to do this until recently.
Thanks everyone :)


Low is the way to go!

melt

jp
Posts: 24

Location: Japan Tokyo
Occupation:
Age:
V$:
#1919   2018-05-06 17:07          
hello, the newbie has a question.

I use SLRR LE. some most cars have just normal camera views other have this "fisheye kind of optic". I the adjustments I can't find anything.
I'm a tiny bit familiar with the scripting. How do I change this to normal?

Thank you so much in advance!

Holy Shit Man

pl
Posts: 2515

Location: Poland
Occupation: Being a plane or a bird
Age:
V$: No
#1920   2018-05-06 17:21          
You'll have to change FOV in car's _main.cfg (explained here: *LINK* )