Author Message

Sleepin mOnkey

us
Posts: 2023

Location: United States Los Angeles
Occupation: Nothing
Age: 27
V$: 13.250
#1   2018-08-06 02:16          
So i downloaded Fm7 and when i booted up the game it ran fine but it stutered regularly droping frames from 100-120 To a slideshow for 2 seconds and slamming me into the whall because i lagged on the braking zone

Already tried lowering graphics disabling windows dvr ang game mode run as admin put priority to high but nothing fixes the stutering

Added 47 seconds later:

oh my pc configs are

R5 2400g
Gtx 1060 6gb
8Gb ddr4
Windows 10
Roleplay: A engine Builder and tuner that lives in Japan and Builds cool stuff.
Cars:Corolla Levin coupe 344 hp 4A-GZE Tog/all around machine-Togkiller
Silvia S13 Hotboi project
Cedric Y33 350hp SR20DET 6MT-Blackout
Integra Dc5 NA k24 Friend/customer Tog build
CLICCC...

Bigg Boss93

it
Posts: 3969
http://rdbl.co/1Hmg5XL
Location: Italy - Sardegna
Occupation: Overhyping machine
Age: 25
V$: More than you can afford, pal.
#2   2018-08-06 14:19          
Did you maybe enabled forced GPU effects globally(like AA, AO etc)?
Diegorborges about my Valo fix: "Now all of you must have your slrr folder like this: C:/BIGBOSSisMYlordANDiamHISbitch/SLRR LOL" :O




Sleepin mOnkey

us
Posts: 2023

Location: United States Los Angeles
Occupation: Nothing
Age: 27
V$: 13.250
#3   2018-08-06 23:56          
# Bigg Boss93 : Did you maybe enabled forced GPU effects globally(like AA, AO etc)?
No just on slrr process at all others is set to app defined i dont think is hardware low power but a game bug actually
Roleplay: A engine Builder and tuner that lives in Japan and Builds cool stuff.
Cars:Corolla Levin coupe 344 hp 4A-GZE Tog/all around machine-Togkiller
Silvia S13 Hotboi project
Cedric Y33 350hp SR20DET 6MT-Blackout
Integra Dc5 NA k24 Friend/customer Tog build
CLICCC...